Give away – Lua patroon **Afgesloten**

Enkele maanden gelegen kreeg ik de kans om de Lua slaapzak van StraightGrain te testen. Mijn versie met een “paperpieced” vosje, werd hier thuis nog even gekoesterd en werd deze zomer een welkomsgeschenkje voor een lief, klein en toen kersvers Gentenaartje.

Lua fox door MiestafletIk heb me achteraf wel eens afgevraagd of het andere mensen geïnspireerd heeft om aan de slag te gaan met “paperpiecing”. 

Nu An van StraightGrain ook de Nederlandstalige versie van het patroon heeft gelanceerd, mag ik hier zomaar een patroontje van de Lua- slaapzak weggeven.

Zin om zelf ook zo’n lief en zacht slaapzakje te naaien? Laat hieronder in de reacties een berichtje na en dat ten laatste op zondag 2 november. Volgende week loten we er een gelukkige uit!

Wil je graag je kansen vergroten? Hier en hier en hier en hier en hier kan je ook je kans wagen.

lua button nederlands

47 thoughts on “Give away – Lua patroon **Afgesloten**

  1. Fleur

    Hoewel ik nog een beginnende flow-er ben, lijkt me dit een geweldig mooie uitdaging. Count me in… ik zou het geweldig vinden om het patroon te winnen!

    Reply
  2. Elke Nys

    met vier kersverse babytjes hier in familie- en vriendenkring, komt zo’n patroontje zeker van pas. Dan kan ik zo’n knappe slaapzakjes cadeau doen, want mijn kids zijn er spijtig genoeg al te groot voor…

    Reply
  3. Els Maes

    Jouw versie is echt mijn absolute favoriet, een handleiding voor het vosje is ook altijd welkom ;). Maar het patroon winnen zou uiteraard ook al top zijn!

    Reply
  4. Goedele

    Jaaa! Ik probeerde onlangs zonder patroon een slaapzakje te naaien, maar ging volledig de mist in. Dus dit patroontje komt als geroepen.

    Reply
  5. Bieke

    Ik was deze week patroontjes voor slaapzakjes aan het vergelijken, want E is dringend toe aan een nieuwe slaapzak. Het zou leuk zijn, moest ik met dit patroontje aan de slag kunnen! En dan kan ik misschien een zeepaardje proberen te paperpiecen 🙂

    Reply
  6. Fruits de Mère

    Binnenkort wordt mijn metekindje geboren en ik moet dringend aan mijn cadeautjes beginnen; dit zou wel ideaal zijn! Die vos is echt super, ik had nog nooit van paperpiecing gehoord, maar ik ga het zeker eens proberen; die vos is echt tof!

    Reply
  7. KellyJade

    Ik vind dat vosje nog steeds geweldig! Maar ik zou er zelf nooit aan durven beginnen denk ik! Aan de slaapzak dan weer wel, met een buikbewoner die binnen een paar maandjes wordt verwelkomd kan ik dat patroon zeker gebruiken!!

    Reply
  8. Liesbeth

    Ik heb je vosje blijkbaar gemist, wat mooi. Paper piecing staat op mijn ‘to try’- lijstje, wie weet in een volgend probeersel.

    Groetjes Liesbeth

    Reply
  9. Joyce

    Mooi patroon! Ik vind jouw versie ook heel geslaagd! Ons kleine buikbewonertje zou zich er binnenkort zalig in kunnen voelen!

    Reply
  10. Machlien De Brabandere

    Met 4 kindjes in huis waarvan 2 nog “slaapzakgerechtigd” (jongste van 5w heeft nog een hele slaapzakcarrière voor de boeg) zou het super zijn om dit patroon uit te testen ! (machliendebrabandere@hotmail.com)

    Reply
  11. Pingback: Rowan Tee Pattern Tour: Day 7 | Craftstorming

Leave a comment