Birthday girls – Give away

Jurkjes naaien… ik denk niet dat ik het ooit beu word. Dit verjaardagspakketje ging begin vorige maand op de post. Een lief Janneke met bijpassend verjaardagskroontje. Janneke by Miestaflet Al even geleden rolde er nog een jurkje voor een feestvarkentje van de machine.

Geranium by Miestaflet

Geranium by MiestafletVoor mijn eigen meisjes zal ik niet gauw naar paars grijpen, maar ik gokte op een voor haar bekende kleurencombinatie.
Geranium by Miestaflet

De stempel vond ik bij Joann’s. Aangezien ik maar blijf twijfelen over het ontwerp van eigen labeltjes, kocht ik hem als tijdelijke oplossing. Stempel op een mooi kaartje, passend lintje erbij, een persoonlijke boodschap op de achterkant en hupla, dat gaat ook.

Bij mijn laatste bezoekje aan Joann’s  zag ik er nog eentje liggen en dacht ik er misschien wel iemand mee te plezieren. Wil je je eigen handgemaakte cadeautjes ook graag voorzien van zo’n labeltje, laat hier dan een reactie na voor 20 juni!

give away Miestaflet

Sewing little dresses, I don’t think I could ever get bored with it. I made both dresses for two sweet birthday girls.

Sewing handmade gifts, it’s always fun to add a personal label but I’m the worst at deciding how my label should look like. So when I ran into this stamp at Joann’s, it took me a whole second to load it in my shopping cart. In fact, I bought two!  And an extra set of baker’s twine and some tags too.

It could be yours, just leave me a message in the comments before June 20. The only thing you’ll need is an inkt pad in your favorite color. 

Pattern: Janneke by Sisko by Miek and the Geranium Dress by Made by Rae

Fabric: Coton Petite Pivoine turquoise de Petit Pan , Sugar snap candy dots by Melissa Averinos for FreeSpirit Fabrics and Kona Cotton

 

Advertisements

59 thoughts on “Birthday girls – Give away

 1. Lizzie

  Ik twijfel ook al lang over labeltjes, zo’n stempel is idd een handige oplossing! (En oh wat zou ik graag eens bij Joanns shoppen, hihi, waarom hebben we dat hier niet?? 🙂 )

  Reply
 2. Joke

  O Zo tof! Dat zou hier zelfgemaakte cadeautjes helemaal afmaken!
  Zo mooi Janneke! De stof ligt hier ook nog.

  Reply
 3. majella vandeputte

  Die meisjes hun kasten barsten bijna uit hun voegen zeker! Opnieuw heel leuk en zulke toffe stofjes.
  Je weet de mensen nogal nieuwsgierig te maken. Mijn oog had het kaartje al onmiddellijk opgemerkt en had je het zelf niet verteld dan had ik zeker naar gevraagd. Dus, hier ook een ja! een ja van ik neem zeker graag deel!

  Reply
 4. inspinration

  Beide echt heel mooi! Ik ben voorak weg van die contrasterende band aan de onderkant! Mooie stempel, ik ben ook nog steeds niet aan de labels.. ik zou hem graag winnen.

  Reply
 5. dezusseneno

  Whauw wat een leuk verjaardagspakket en geweldige stempel! Ik maak graag kans…
  Grts,
  De zussen en O.

  Reply
 6. Sara

  Cadeautje? ja graag 🙂 … je bracht me trouwens op een idee, een Janneke, das lang geleden en het blijft een mooi patroontje.

  Reply
 7. stannel78

  Wauw dat groen met paars matcht perfect. Ik dacht eerst in een oogopslag dat het een gekocht jurkje was met dat labeltje! Ik doe graag mee voor de stempel.

  Reply
 8. jochapeau

  Die kleine meisjes jurkjes blijven altijd zo hard scoren qua schattigheidsgehalte bij mij ! Ik krijg er eigenlijk zin in om ook eens een Janneke te maken voor mijn nichtje … (misschien heb ik wel eens even tijd in de vakantie). En eerlijk … ik doe ook heel graag mee voor de mooie stempel.

  Reply
 9. Miss Wobie

  mooie jurkjes! wat had ik graag een dochter gehad om ook zo’n pareltjes te kunnen maken! Misschien moet ik er maken als cadeau en kan ik er een gepersonaliseerde tag aan hangen 🙂 Ik doe graag mee voor de stempel!

  Reply
 10. Goedele

  Oja, ik doe graag mee! Aan eigen labeltjes ben ik ook nog niet toegekomen, deze stempel is ideaal.

  Reply
 11. Plus2is5!

  Prachtige jurkjes! Paars is ook niet zo mijn ding, maar deze combinatie met groen kan mij wel bekoren! En die stempel, zo tof! Ook hier nog geen labeltjes, dus ik doe graag mee ❤

  Reply
 12. danine

  Die jannekes zijn zo mooi! Maar ik durfde er tot op vandaag nog niet aan starten… Misschien als de jongste ietsje ouder is 😉 En zo tof die stempel! Die wil ik ook wel graag 😉

  Reply
 13. Joke V

  Dat is een leuke! Ik kan ook maar niet beslissen voor een eigen ontwerpje maar dit is een goed alternatief! Ik doe dus ook mee!

  Reply
 14. Els M

  zo professioneel afgewerkt met zo’n kaartje en lintje. Komt percies net uit de winkel, zeker met zo’n prachtig kleedje!! Heeft die Joan gene webshop? In afwachting doe ik graag mee met je give-away!

  Reply
 15. Miet

  wauw, weerommooie jurkjes! echt tof, zo’n kadootje wil iedereen toch in zijn brievenbus vinden?! En die stempel is geweldig, dat maakt het helemaal af, ik doe graag mee!

  Reply
 16. Marleen

  Mooie jurkjes!
  Wat ik zelf wilde maken, is dus gewoon te koop. Ik dacht het meteen te bestellen. We zullen eens een poging wagen om deze stempel te winnen.

  Reply
 17. Liesbeth Dufoor

  Wat een leuke jurkjes heb je gemaakt. Ik heb net ook mijn eerste Janneke genaaid. En er zullen nog zulke geboortecadeautjes volgen. Hopelijk kan ik ze dan voorzien van zo’n leuk gestempeld kaartje. Dus ik doe graag mee met je give away.

  Reply
 18. Bieke

  Leuk! Toen ik de stempel voor de eerste keer zag op je blog, dacht ik: dat is een leuk idee, misschien kan ik dat hier ook wel ergens vinden. Maar moest ik er eentje kunnen winnen, nog beter natuurlijk 🙂
  Weer héél mooie kleedjes trouwens!

  Reply
 19. piepow

  Wat een heerlijke kleedjes alweer. En ja, ik waag ook graag mijn kans voor die leuke stempel 🙂

  Reply
  1. miestaflet Post author

   Dat is zo’n beetje “de Gamma” van het naaien. Maar als ik zou mogen kiezen, had ik toch liever een gezellig klein naaiwinkeltje dichtbij 😉

   Reply
 20. Ellen

  Leuke stempel, die wil ik wel winnen! En echt mooie jurkjes, vooral de kleurencombinatie van het tweede jurkje Is prachtig.

  Reply
 21. Catjana Michielsens

  Oh, tof! ik doe graag mee!!. Het janneke is een superpatroon en ziet er kei leuk uit met die stof!

  Reply
 22. Marleen

  Heel leuk om het met een stempel op te lossen! Mijn kinderen vinden labels in hun kleding op zijn zachts gezegd niet fijn, maar een stempel zou de oplossing kunnen zijn!

  Reply
 23. Maja

  oh wat een prachtjurkjes, ik ben wel grote fan van paars.
  Zo’n stempel lijkt me fijn om zelfgemaakte kadootjes mee te versieren.

  Reply
 24. Felicie

  Mijn eerste gedacht was: ‘ Wat een mooie kleedjes en zo’n stempel wil ik ook wel.’ Dus doe ik graag mee met de give-away.

  Reply
 25. Seija

  Het kleedje met de paarse strook onderaan is echt prachtig! En zo een stempel lijkt mij erg leuk om handgemaakte cadeautjes mee op te fleuren.

  Reply
 26. barbara

  waaaauw leuk! ik volg echt nu net sinds vandaag je blog en zie meteen superveel moois en nog een give-away ook! daar doe ik graag aan mee!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s