Feest!

Gramercy2

Toen we de donderdagavond voor de Kerstvakantie tevergeefs probeerden online in te checken voor onze vlucht naar België de volgende dag, zaten er al 2 feestkleedjes klaar in de valies. Voor het derde kleedje was het toen nog vechten tegen de deadline.

Toen bleek dat onze boeking geannuleerd was door een fout van de luchtvaartmaatschappij en de kans groot was dat we pas 2 dagen later konden vertrekken, zag ik tot mijn grote frustratie dit:

upside down

En terwijl manlief zich 2 uur lang kwaad maakte aan de telefoon, naaide ik toch maar door. Met de krop in de keel natuurlijk, want hoe ging ik onze meisjes, die al we-ken aan het aftellen waren, vertellen dat ze er nog 2 dagen zouden mogen bijtellen.

Tot onze grote opluchting kregen we midden in de nacht het bericht dat we dan toch de volgende dag konden vertrekken en het kleedje geraakte net op tijd af, inclusief omgekeerde print, dat wel.

Het werd opnieuw spannend toen de valiezen pas 2 dagen later binnen gezwierd werden maar we vierden Kerst en Nieuw, maakten daartussen zelfs een sneeuwman en genoten van het intense samenzijn met familie en vrienden.

Gramercy1

———————————————————————————————————————–

I made the girls special party dresses to celebrate the Holidays overseas. The traveling part was quite complicated during this trip, but that could not take away their joy. How we enjoyed our family and friends! 

I love this pattern that includes the princess seams, pleats and peter pan collar. They are perfectly imperfect (some prints are upside down, oops) but I do love the contrast between the fabrics. 

Pattern: Babette –  Zelfgemaakte Kleertjes 2

Fabric: Gramercy, Art Gallery Fabrics by Leah Duncan

Advertisements

13 thoughts on “Feest!

 1. Regina

  wat zijn de feestdagen zonder hectiek? 🙂
  ik heb toch wel even naar de foto moeten kijken voor het me opviel dat de print omgekeerd was, mooie kleedjes!

  Reply
 2. piepow

  Ik had totaal niet door wat het probleem met de stof was hoor, tot je het zelf zei 🙂 Heel mooie kleedjes, en wat een prachtige foto’s!

  Reply
 3. Pingback: Toothless in houndstooth | Miestaflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s