naar het land der Cowboys…

Dat het hier in Cantabrië toch zo schoon en goed leven is. Een sprookje bijna. En o cliché… aan alle sprookjes komt een einde.

Een jaar vroeger dan “gepland”… alsof we zo goede planners zijn. Maar toch: ons plekje onder de Gentse zon hadden we al gevonden en ergens keek ik er wel naar uit om daar thuis te komen.

En dan plots, hoogzwanger zijnde, komt manlief thuis met een nieuw avontuur. Het woord “verhuizen” is iets dat je absoluut niet wil horen, als je  hormonen je bestoken met nestdrang. En mee met manlief het vliegtuig op de oceaan over dat gaat natuurlijk niet, noch met bolle buik, noch met een klein vers boeleke…

Na lang wikken en wegen, na veel slapeloze nachten, na veel gepalaver met een fleske wijn, schoten we de kogel eindelijk door de kerk:  De wereld wordt voor ons terug  een stukske kleiner… of groter, ‘t is maar hoe je het bekijkt….

Nog twee a drie jaar avontuur erbij: Houston, Texas, USA… here we come!

Allez binnen één of twee maand of zo: als ik hier alles ingepakt krijg en uitgebreid afscheid genomen heb: het wordt een melancholische maand, geloof me…

Advertisements

21 thoughts on “naar het land der Cowboys…

 1. warbolmama

  heel veel leute ginder bij de cowboys! Het zal misschien moeilijk zijn in het begin maar tracht er zoveel mogelijk van te genieten!

  Reply
 2. Nele

  Amai!Jullie slaan binnenkort weer een nieuwe weg in…nieuwe mogelijkheden,…niet?Nieuwe contacten en een serieuze ervaring rijker?Maar ik snap dat je er van wakker ligt…toch,positief bekijken,een nieuwe start,dat zou ik proberen!

  Reply
 3. Nele

  oh wauw, ik ben benieuwd (en denk eraan, als je een vierde kind wil: vandaar kan je niet hoogzwanger in je auto naar gent rijden he 😉

  Reply
 4. joke

  Wow, wat een uitdaging! Ik hoop dat jullie er snel je draai vinden en je ook hier een (tijdelijke) thuis kunt creëren.
  Veel succes!

  Reply
 5. Kim

  Amai, nu ben ik toch ook een beetje jaloers! Ik hoop dat je veel tijd vind om te bloggen, want ik popel om je verslagen van je tijd daar in de VS te lezen!!!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s